Friday, March 6, 2015

Masahan se siinä! / Why, it's Masa!

Kävin pikaisesti kirpparilla tiistaina. Vaeltelin vaaterekkien välissä, en odottanut löytäväni mitään, koska kirpparitarjonta on lähiaikoina tuntunut ihan olemattomalta: liikaa huonokuntoista henkkamaukkaa ja muuta halpavaatetta, rikkinäisiä ja likaisia kuteita, hyi. Ja sitten löysin tämän. No, sehän on ihan kuin Masa villapaitaan pukeutuneena. Minua alkoi naurattaa ääneen. Olen hekotellut paidalle nyt jo neljättä päivää. Ihan hyvin sijoitetut kaksi euroa.


I went to the flea market on Tuesday, not expecting to find much. Flea markets these days are just full of old cheap crappy clothes with stains on them and what not. Yuck. And then I found a sweater with a picture of our Masa wearing a sweater. I laughed out loud. I've been giggling at the sweater for four days now. Two euros well spent. 


5 comments:

 1. Hemmetin hieno!

  Se on sama juttu kuin meidän työporukan lotto. Senttiäkään ei ole (vielä) tullut takaisin, mutta joka perjantainen vitsailu siitä, että nähdäänkö maanantaina töissä vai Bahamalla on jo naurattanut niin monta kertaa, että lottoon mennyt raha tuntuu pieneltä.

  ReplyDelete
 2. Voi Masu....Ihana, muakin nauratti ääneen heti kun näin ton! Parasta omistaa vaatteita jotka saa hyvälle tuulelle.. Ja kanssaihmiset myös :).

  ReplyDelete
 3. What a handsome gentleman Masa is. And what a look..."come wiz me to de Casbahhh"...lol

  I love that sweater!!

  ReplyDelete