Monday, January 5, 2015

Yhtenä päivänä ja toisena / One day and another


Yhtenä päivänä pyörittiin nollan kieppeillä, toisena sukellettiin -20 asteen pakkasiin. Yhtenä päivänä pähkäilin pyykkikorista löytyneen, 1980-luvun silkkimekon kohtaloa, toisena värjäsin sen siniseksi. Yhtenä päivänä olen vielä lomalla, toisena palaan töihin.


One day the temperature hovered just above freezing, on another we dove into -10 degrees Fahrenheit. One day I was trying to figure out what to do with a 1980s silk dress I found in the laundry bin, on another I decided to dye it blue. One day - vacation, another - back to work.

2 comments:

  1. Nätti mekko, miltäs näyttää päällä? Ja millä värjäsit? <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Värjäsin käsin Nitorin perussinisellä myrkyllä, jota en taida kyllä ostaa uudestaan. Oli jotenkin kauheen hankala väri, piti läträtä etikan kanssa ja keittää ja hämmentää ja vahtia lämpötilaa ja hämmentää ja ottaa pois levyltä ja hämmentää lisää... ja jos olis ollut joku luonnonväri, niin vaiva olis ollut sen arvoista, mutta luulis, että kemikaalimyrkyt olis edes helppoja! Värjäystulos ei myöskään ollut kauheen tasainen, joten voi olla että joudun värjäämään vielä uudestaankin. Tosin en tiiä, ehkä annan vaan olla, koska oon laiska. :D Mekko näyttää päällä tosi kivalta, se on sopivan ylisuuri ja laskeutuva, pitää ottaa kuva jossain vaiheessa. :)

      Delete