Friday, January 23, 2015

Vihdoin / At last


Olin hautonut tätä asua päässäni jo pari viikkoa, säästelin sitä. Odotin sellaista maanantaita, jona en haluaisi nousta ylös sängystä niin millään, tai vaihtoehtoisesti sellaista perjantaita, jona saisin lähteä töistä vähän normaalia aikaisemmin. Tänään koitti se perjantai. Mekko on kirpparilöytö viimeisimmältä Helsingin reissulta, ja se on niin ihana ja erityinen, etten kestä. Sain taas ihmetellä vaatteiden voimaa. Kun päällä on rakkaat vaatteet, on fiiliskin ihan erilainen. Mekko sai paljon kehuja työpaikalla, eikä MalliMarin lankahässäkkäneuletakkikaan jäänyt huomiotta. Kotiläksy: on turha suunnitella ja hautoa asuja, joita käyttää "sitten joskus". Se joskus voi ihan yhtä hyvin olla joka päivä.


I planned this outfit two weeks ago, and kept saving it. I waited for a Monday morning when nothing else would get me out of bed, or alternatively a Friday when I could leave work a little earlier than usual. Today was that Friday. I bought the dress at a flea market the last time I visited Helsinki, and I adore it. I received many compliments on the dress at work, and a few people even admired the fuzzy cardigan. Talk about the power of clothes - it's quite astounding how different one feels when wearing something dear and special. Lesson to take home: there is no reason to save outfits for later. Later can be every day.

3 comments:

  1. Hyvin haudottu! Mutta juu, heti käyttöön vaan, se pätee. Etenkin jos jostain vaatteesta on sellanen olo, että siitä tykkää ihan hirveästi, mutta ajattelee "voinkohan mä nyt oikeasti pukeutua tällaseen"...että on vaikka ylipukeutunut olo tai muuta. Silloin vaan het seuraavana päivänä päälle, niin "lumous särkyy" ja seinäkoristeena olleesta mekosta tuleekin arki/käyttövaate. Mulla on tullu vastaan ihania mekkoja viime aikoina, mutta kyllä tuosta edelleen pieni ihana kateus tulee!

    ReplyDelete
  2. Et muuten näytä yhtään ylipukeutuneelta, kun no sävyt osuu justiinsa nappiinsa. Erittäin hianostuneelta, lähinnä. Täällä landella saa kyllä varoa että mitä sitä päällensä laittaa, mutta toisaalta, monesti ihmeset on ihan innoissaan. Varmisti teian kylilla on leidija jotka on ihan etta "Miten se uskaltaa!" ja "Olipa silla taas niin KAUNIS koltti!" ;)

    ReplyDelete
  3. Yes! Excellent! Good for you! And you do look fabulous.

    ReplyDelete