Monday, November 17, 2014

Viikon kirpparilöytö / The flea market find of the week

Olen tottunut siihen, etten yleensä löydä täkäläisiltä kirppareilta mieleistäni musiikkia: Popeda ja Vera Telenius eivät nappaa. Mutta joskus Etelä-Pohjanmaa yllättää. Törmäsin sunnuntaina todelliseen löytöön: joku oli päättänyt luopua 1970-luvun lopun funk-, soul- ja r&b-kokoelmastaan. Hintaa LP-levyillä oli euron kappale. Kaamosta ei voi tehokkaammin selättää kuin kuuntelemalla vinyyliltä New Birthiä, General Jacksonia ja The Temptationsia. 


What a score! I found a big pile of LPs at the flea market, all late 1970s r&b, funk and soul, for one euro each. If the sounds of New Birth, General Jackson and The Temptations on vinyl don't make me smile in the midst of November darkness, I don't know what will... 

2 comments:

  1. No onpas aarre, todella! Täytyy oikein vastustaa sitä viherrystä aiheuttavaa tunnetta joka yrittää hiippailla pintaan :) Juuri hankin nipun vastaavaa + Calea, olin niin iloinen kun hauska heppu myi vitosen kappale. Mutta eurolla, oi oi... iloinen toki puolestasi... kerro ihmeessä jos kyllästyt ;)

    ReplyDelete
  2. Joo, tää oli ihan huippulöytö. Mun oli ihan pakko kysyä kirpparin tädiltä, mistä/keneltä nää levyt oli oikein ilmestyneet - jotenkin ne eivät vain istu yhtään tähän pohjalaiseen sielunmaisemaan... ;) Täti kertoi saaneensa levyt lahjoituksena, eikä sitten sen kummemmin ollut selvitellyt, keitä nämä artistit olivat jne, senkun oli lätkinyt euron hintalaput paikoilleen. Jätin tyhmänä osan levyistä ostamatta, kun en tuntenut suurta osaa bändeistä... mutta pitänee käydä noutamassa loputkin levyt pois myöhemmin tällä viikolla, ellei niitä ole sitten joku muu osannut ostaa... :)

    ReplyDelete