Friday, November 7, 2014

Viikko kirppisvaatteissa, osa 5 / The "Wear second hand clothes for a week"-challenge, part 5

Kirppisvaatehaaste jatkuu. Cosin villamekko oli hyvä löytö Frida marinasta viime talvena. Yönsininen karvainen neuletakki on Suomessa tehtyä MalliMaria, jalassa uskolliset mustat mieskengät. Tämä asu olisi varmaan näyttänyt vähän paremmalta ilman pipoa, mutta tukka oli niin sekaisin (lue: Nakke Nakuttaja-look), ettei pipottomuus tullut kysymykseen. 


The second hand clothes-challenge continues. I found this woolen Cos-dress at Frida marina last winter. The fuzzy cardigan is by MalliMari, an old Finnish clothing brand from back in the day. The shoes are the same old brogues I keep wearing all the time. The outfit would have probably looked better with a nice hair-do, but I resembled Woody Woodpecker when I got out of bed. Needless to say, the beanie was not optional...

3 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Siskosi rohkaisemana kirjoitan :) Mielenkiinnolla olen katsellut ihania luontokuvia ja asupostauksiasi. Hauskoja yhdistelmiä ja upeita löytöjä! Toivottavasti jatkat kuvauksia pimeydestä ja haasteviikon loppumisesta huolimatta.

   (karseita kirjoitusvirheitä ja tuplia et piti poistaa eka kommentti, uusi yritys :) )

   Delete
  2. Kiitos tosi ihanasta kommentista! Ja jep, homma jatkuu, oli sitten päällä haastetta tai ei, ja oli sitä pimeetä tai ei... kunhan nyt nää työkiireet vähän helpottais, jotta ehtisin postailla kunnolla ajatuksen kanssa... :)

   Delete